Premie WA verzekering

De premie voor de WA verzekering bedraagt in de meeste gevallen niet meer dan een paar euro per maand. Dat betekent dat je je op een voordelige manier kunt verzekeren, terwijl je aan de andere kant kunt rekenen op een zeer uitgebreide dekking. Je kunt de premie per maand betalen, maar je kunt ook besluiten om dat ineens te doen en er daarmee voor te zorgen dat je er weer voor een jaar vanaf bent. Wat dat betreft kun je zelf bepalen hoe je met de premie voor de WA verzekering om wenst te gaan.

Scherpe online premie

Het is verstandig om de WA verzekering online af te sluiten, aangezien je er daarmee voor kunt zorgen dat je een zo scherp mogelijke premie betaalt. De online verzekeraars maken maar weinig kosten en zorgen er daarmee graag voor dat je voor slechts enkele euro’s per maand kunt rekenen op een goede dekking. In veel van de gevallen maakt de premie van de WA verzekering onderdeel uit van de totale premie voor de woonverzekeringen. Samen met de opstal- en/of de inboedelverzekering betaal je dan een heel scherpe prijs per maand, zodat je hier zo min mogelijk kosten voor hoeft te maken. Een aansprakelijkheidsverzekering zoals die hier bedoeld wordt is overigens niet te koppelen aan een autoverzekering, waar je dit mogelijk zou verwachten.

Meerdere verzekerden

Wist je dat je de premie voor je WA verzekering niet alleen voor jezelf betaalt? Ook de rest van je huishouden valt binnen de dekking, waardoor het niet nodig is om apart premie te betalen. In plaats daarvan zorg je er met een paar euro per maand voor dat jullie hier allemaal gebruik van kunnen maken, inclusief het huispersoneel of een ieder die bij je komt logeren. Wat dat betreft zit de WA verzekering op een fijne manier in elkaar en kun je bij een schade in de meeste gevallen een claim indienen.

Vorig artikel:

Volgend artikel: